Nationale Voorleeslunch

Werkt u bij een bibliotheek of bij een zorg- of maatschappelijke instelling en wilt u meedoen aan de Nationale Voorleeslunch van 2017? Vraag de gratis digitale toolkit aan bij de Leescoalitie via een mailtje aan leescoalitie@lezen.nl. Deze toolkit bevat in ieder geval een draaiboek met concept-planning, een uitnodigingsbrief voor voorlezers en een persbericht. De toolkit wordt half juni 2017 verstuurd.

De afgelopen jaren waren de Voorleeslunches waarbij bibliotheken en zorg- of maatschappelijke instellingen samenwerkten erg geslaagd. Wij raden een dergelijke samenwerking dan ook van harte aan.

MELD HIER UW VOORLEESLUNCH AAN

Organiseert u een Voorleeslunch? Meld deze t.z.t. aan via dit formulier, zodat iedereen kan zien waar en wanneer bij hem of haar in de buurt een Nationale Voorleeslunch plaatsvindt. In 2017 organiseren we de Nationale Voorleeslunch op Nationale Ouderendag: vrijdag 6 oktober.

  • :
    in 24 uurs notatie svp
  • :
    in 24 uurs notatie svp
  • Als er meerdere voorlezers optreden, scheid deze dan met komma's (dus bijvoorbeeld zo: James Worthy, Bertus Aafjes, Thomas Drucker)