Nationale Voorleeslunch

Werkt u in een bibliotheek, boekhandel of bij een zorg- of maatschappelijke instelling en wilt u meedoen aan de Nationale Voorleeslunch 2018? Vraag de gratis digitale toolkit aan bij de Leescoalitie via een mailtje aan leescoalitie@lezen.nl. Deze toolkit bevat in ieder geval een draaiboek met concept-planning, een uitnodigingsbrief voor voorlezers en een persbericht. De toolkit wordt half juni 2018 verstuurd.

De afgelopen jaren waren de Voorleeslunches waarbij bibliotheken en zorg- of maatschappelijke instellingen samenwerkten erg geslaagd. Wij raden een dergelijke samenwerking dan ook van harte aan.

MELD HIER UW VOORLEESLUNCH AAN

Organiseert u een Voorleeslunch? Meld deze t.z.t. aan via dit formulier, zodat iedereen kan zien waar en wanneer bij hem of haar in de buurt een Nationale Voorleeslunch plaatsvindt. In 2018 organiseren we de Nationale Voorleeslunch wederom op Nationale Ouderendag: vrijdag 5 oktober.

  • :
    in 24 uurs notatie svp
  • :
    in 24 uurs notatie svp
  • Als er meerdere voorlezers optreden, scheid deze dan met komma's (dus bijvoorbeeld zo: James Worthy, Bertus Aafjes, Thomas Drucker)