Nationale Voorleeslunch

Voorleeslunch: leuk en lekker!

Op vrijdag 4 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de 12e keer de Nationale Voorleeslunch plaats. De Bibliotheek Scherpenzeel doet van harte mee aan dit nationale evenement en heeft Martien Heijting bereid gevonden om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn!

Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom in het Grand Café van Kulturhus de Breehoek. Er staat dan een lekkere lunch klaar. Tijdens de lunch wordt een verhaal voorgelezen dat speciaal voor de Nationale Voorleeslunch 2023 is geschreven door Wim Daniëls. Het verhaal nodigt uit om na het voorlezen met elkaar in gesprek te gaan.
Komt u ook gezellig lunchen? Meld uzelf aan en geniet van een mooi verhaal en een lekkere lunch. U kunt zich opgeven voor 27 september bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of www.bibliotheekscherpenzeel Kosten zijn € 8,50 per persoon.

De Voorleeslunch wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel in samenwerking met de Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude