Nationale Voorleeslunch

Op vrijdag 4 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de twaalfde keer de Nationale Voorleeslunch plaats. Bibliotheek Midden-Brabant, de Place to Bieb en de Kansenfabriek doen van harte mee aan dit nationale evenement. Onder het genot van een heerlijke lunch, kunt u luisteren naar een mooi verhaal voorgelezen door Nathalie Pagie.

Nathalie Pagie (1974) debuteerde in 2013 bij uitgeverij Meulenhoff-Boekerij met De Toneelclub, waarna vele thrillers volgden. Met haar serie over journalistenduo Tara Linders & Diego Martinez neemt Nathalie haar lezers mee naar zonnige oorden (Aruba, Andalusië, Mexico, Hawaï), terwijl ze in haar Scandinavische thrillers juist de kou opzoekt. Het Nationale Voorleeslunchverhaal is dit jaar geschreven door Wim Daniëls.

Programma
11.45 uur Ontvangst
12.00 uur Start voorlezen door Nathalie Pagie
14.00 uur Einde Voorleeslunch

Locatie: De Kansenfabriek (begane grond) BaLaDe 1, 5142 WX Waalwijk
Lunch: 12-uurtje (brood, tomatensoep, kroket, omelet met rauwkost, ook vega te bestellen)
Toegangsprijs: gratis, aanmelden verplicht
Aanmelden
Meld je aan via de Kansenfabriek aan de bar of telefonisch via 0416-760134. Geef bij het aanmelden ook eventuele dieetwensen door.

We doen mee met de Nationale Voorleeslunch van 4 oktober met onze afdeling Zonnebloem.

We organiseren op de verschillende afdelingen van de Zorgcentra Op ’t Hoogveld in Sint Anthonis en De Lookant in Wanroij, een voorleesochtend/ middag tijdens de Nationale Voorleeslunch op Nationale Ouderendag.

Organisatie met als doel ouderen te stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en zo actief mogelijk te blijven en tevens eenzaamheid te voorkomen.