Nationale Voorleeslunch

Culturele Apotheek nieuwe organisator voorleeslunch

De organisatie van dit mooie project is vanaf dit jaar overgedragen aan de Culturele Apotheek die patent heeft op laagdrempelige activiteiten om ouderen te blijven verbinden door het samen lezen van literatuur. Blijvende partners van de Nationale Voorleeslunch zijn Omroep MAX, het Ouderenfonds en de Nationale Postcodeloterij. Sinds 2013 werken bibliotheken, buurthuizen en zorginstellingen door het hele land samen om op Nationale Ouderendag een Voorleeslunch voor ouderen te organiseren.

VOORLEESLUNCH 2024

De volgende editie is op vrijdag 4 oktober, Nationale Ouderendag. De schrijver van het nieuwe Voorleeslunchverhaal wordt zaterdag, 29 juni, bekend gemaakt tijdens het radioprogramma De Taalstaat op Radio NPO 1. Luister live tussen 11.00 en 13.00 of luister de uitzending na 13.30 terug!