Nationale Voorleeslunch

Nationale Voorleeslunchverhaal 2016 in braille en gesproken vorm!

Bibliotheekservice Passend Lezen draagt de Nationale Voorleeslunch een warm hart toe. Als geen ander weten zij hoe nieuws, informatie en verhalen mensen uit hun isolement kunnen halen. Voorlezen, zelf lezen en genieten van verhalen moet voor iedereen mogelijk zijn, daarom is het Nationale Voorleeslunchverhaal van Jan Siebelink ook beschikbaar in gesproken vorm en braille! Leden van Passend Lezen kunnen het verhaal vanaf 7 oktober bestellen.

schermafbeelding-2016-09-14-om-17-05-22

Bibliotheekservice Passend Lezen is er voor iedereen voor wie ‘gewoon’ lezen niet (meer) lukt. Als stichting zet zij zich in om mensen met een leesbeperking toegang te geven tot kennis en cultuur, zodat iedereen kan (blijven) meedoen in de maatschappij. Meer weten over gesproken boeken, brailleboeken en overige passende leesvormen? Ga naar www.passendlezen.nl.