Nationale Voorleeslunch

De Nationale Voorleeslunch in 2016

In 2016 sluit de Nationale Voorleeslunch aan bij de Nationale Ouderendag en zal plaatsvinden op 7 oktober.

Wit u dit jaar meedoen aan de Nationale Voorleeslunch? Werkt u bij een bibliotheek, zorg- of  maatschappelijke instelling en wilt u meedoen aan de Nationale Voorleeslunch? Vraag dan de gratis digitale toolkit aan bij de Leescoalitie via een mailtje aan leescoalitie@lezen.nl. Deze toolkit bevat in ieder geval een draaiboek met concept-planning, een uitnodigingsbrief voor voorlezers en een persbericht.

Dit jaar vindt de Nationale Voorleeslunch plaats in de Kinderboekenweek met het thema opa’s en oma’s: de ideale gelegenheid om beiden te combineren. Denkt u hierbij aan schoolkinderen die bij (hun) opa’s en oma’s gaan voorlezen.